MSCONS-sanomapalvelu muuttuu maksulliseksi

Toimitamme sanomapalvelun tilanneille asiakkaillemme tai heidän yhteistyökumppaneilleen kaukolämmön, jäähdytyksen ja kaasun energiamittaustiedot energianseurantaan MSCONS-sanomina.

Sanomapalvelu muuttuu kuukausimaksulliseksi 1.11.2024 alkaen. Palvelun uusi kuukausimaksu on 5,00 eur/käyttöpaikka (alv 0 %). Palvelu veloitetaan kuukausittain kohteen energialaskulla. Palvelu laskutetaan jokaisesta vastaanottajasta, mikäli tietoja lähetetään useammalle taholle. Lasku voidaan osoittaa myös poikkeavalle vastaanottajalle kuukausittain tai kvartaaleittain, mikäli palvelun maksaja on eri kuin energialaskun maksaja (esimerkiksi kiinteistön omistaja).

Tilauskäytäntö muuttuu

Myös palvelun tilauskäytäntöön tulee muutos. Palvelun kytkentä- ja muutospyynnöt tehdään jatkossa lomakkeella nettisivuillamme osoitteessa: tampereenenergia.fi/mscons.

Lomakkeella tulee luetella käyttöpaikat, joita pyyntö koskee. Käyttöpaikan tiedot voi tarkistaa esimerkiksi kohteen lämpöenergialaskulta. Käyttöpaikkanumeron kirjaaminen tilaukselle helpottaa ja nopeuttaa tilauksen käsittelyä.

Myös jatkossa tilauksen voi tehdä asiakkaan valtuuttama 3. osapuoli. Tällöin lomakkeelle tulee liittää asiakkaan antama valtakirja voimassaolotietoineen. Palveluun liitettävän kohteen lämpö-, jäähdytys-, tai kaasusopimuksen tulee olla valtuuttajan nimissä. Palvelu on voimassa valtakirjaan kirjatun voimassaolon mukaisesti, ja sen voi päättää lomakkeella milloin vain.

Palvelun sisältö säilyy ennallaan. Lähetämme sanomissa energian kulutustietoa (MWh) vuorokausittain tuntiresoluutiolla. Tietoa uudesta sanomapalvelusta palveluehtoineen löydät osoitteesta tampereenenergia.fi/mscons.

Nykyiset kohteet siirtyvät kuukausimaksulliseen palveluun automaattisesti

Kaikki palvelussa 15.10.2024 olevat kohteet siirtyvät automaattisesti kuukausimaksulliseen palveluun 1.11.2024 alkaen, eikä uuden palvelun käyttöönotto edellytä toimenpiteitä.

Jos haluat irtisanoa palvelun ennen kuin se muuttuu maksulliseksi, irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14.10. tällä lomakkeella.

Lue lisää MSCONS-palvelustamme

Tutustu palveluun tai tee muutoksia tilaukseesi.